Почистване на стъкла и витрини

Почистване на стъкла и витрини

Защо е важно да наемете фирма за професионално почистване на стъкла и витрини?

Наистина ли е необходимо да се наема фирма за професионално почистване на стъкла и витрини? Може би споделяте логиката, че докато вътрешността на жилището или работното ви място е чиста и подредена, няма нужда да се притеснявате за прозорците на имота си. Истината обаче е, че ако не се грижите за прозорците (витрините) си, те могат да се влошат до степен, че да се наложи скъп ремонт или подмяна. А когато светлината достигне до занемарения прозорец на дома или офиса ви, тя ще се отрази от мърсотията по него без да проникне в необходимото здравословно  количество в помещението. Освен това, с течение на времето, същата тази натрупана по прозореца ви мърсотия, започва да прониква в структурата на стъклото и го калцира. А случи ли се това, почистването става невъзможно и прозореца трябва да се смени. Ето защо е важно редовно да почиствате прозорците и витрините си. При професионалното почистване се използва специален препарат, който след почистването, продължава да пази структурата на стъклото от натрупването на мръсна мараня и от калциране. Без редовно почистване на прозорците, намалява и ефективността на изолацията им. Така домът ви (работното ви място) вместо да задържа топлината, идваща от отоплителната ви система, вътре в помещението, започва бързо да я губи. Оттук и по-големи разходи за отопление.Мръсните прозорци също така създават негативно впечатление за вашия бизнес у клиентите ви и влияят на настроението на персонала ви.

А защо да не си почистите сами прозорците?

Разбира се, бихте могли да почистите прозорците на сградата си и сами, но има няколко важни фактора, които не бива да пренебрегвате. Най-важният от тях е вашата безопасност! Почистването на прозорци, освен много скучна, времеемка и трудоемка работа, е и доста опасно занимание. Сериозно предизвикателство е да почистите труднодостъпните места на сграда, без да се изложите на риск. Особено пък ако тази сграда е висока и разполага с голям брой остъклени части. Фирма за професионално почистване на стъкла и витрини в гр. София и страната, „КАЛИНА“ 2012 ООД, разполага със съвременно оборудване и най-ефективните почистващи материали и препарати, които се произвеждат в момента. Служителите ни са отлично обучени и строго спазват всички изисквания за безопасност.

Ако искате домът или работното ви място да изглеждат по най-добрия начин,  прозорците на имота ви трябва да са безупречни. Съществуват и много други причини, които ще ви убедят в правилността на решението да наемете специалист по почистване на прозорци. Продължете да четете, за да разберете как професионалната услуга почистване на прозорци може да бъде от полза за бизнеса ви.

Какви стъпки и етапи следваме при почистването на прозорците?

  • Обезопасяваме пода, стените и др. от евентуално намокряне.
  • Почистваме стъклата нанасяйки препарат с моп а след това със скуиджито се издърпва разградената замърсеност.
  • След допълнителна уговорка, почистваме дограмата и щорите.

Спестете много пари с абонаментното професионално почистване на търговски стъкла и витрини в гр. София и страната

Фирма „КАЛИНА“ 2012 ООД предлага на всички свои клиенти промо оферти с големи намаления при подписване на договор за абонаментно професионално почистване на стъкла и търговски витрини в град София и страната. В зависимост от срока, за който си осигурите услугата, отстъпката ви може да достигне до 50%. Регулярното почистване на стъклата ви ще ги поддържа в отлично състояние. Абонаментният договор ще ви осигури също така отстъпка от 50% и за всички останали фирмени услуги.

Ползите от абонаментното почистване са безспорни. Това ще улесни екипа ни от експерти своевременно да открива и разпознава всеки потенциален проблем с прозорците ви. Незначителен детайл незабележим за нетренирано око, като например следа по уплътненията или стъклото на прозореца, може да се превърне в сериозен разход с течение на времето. Какъвто и да е проблема, ние ще го открием и премахнем бързо, за да не се притеснявате, че ще плащате за скъпи ремонти или подмяна в бъдеще.

Разумни цени и допълнителен бонус!

Професионално почистване на стъкла и витрини НЕ Е ЛУКС, който могат да си позволят само най-богатите или най-големите. Освен това, без значение колко малък или голям е бизнеса ви, работното ви място задължително трябва да изглежда по възможно най-добрия начин ако искате да бъдете конкурентоспособни. Редовното почистване на прозорците ще ви го осигури. Заедно с поддръжката ефективността на стъклата ви. В „КАЛИНА“ 2012 ООД разбираме значението на чистите до блясък прозорци за всяка фирма и затова предлагаме нашите водещи в бранша услуги на достъпни цени.

При сключване на договор за професионално почистване на стъкла и витрини (без значение дали абонаментен или еднократен), ще можете да се възползвате от БОНУС-услугата професионално почистване на мека мебел или мека настилка с парна екстракция и дезинфекция.

Доверете се на нашата фирма

почистване на стъкла и витрини в гр. София и страната

Call Now Button