Почистване на дворове

Почистване на дворове

Какви са ползите от наемането на фирма за професионално почистване на дворове?

 • Ще се отървете от неприятни гризачи, влечуги и насекоми:

В запустялата гъста растителност се крият и дебнат всякакви мистични и опасни за вашето здраве същества. Непочистената и избуяла растителност е естествен дом на различни видове змии, гущери, гризачи, паяци, кърлежи, бълхи и др. Почиствайки вашият двор от гъстата растителност, прогонваме неприятните твари, като Ви спестявате един куп неприятности който могат да Ви навлекат.

 • Ще си осигурите привлекателна визия на собствеността:

Без значение дали сте частно лице или фирма стопанисваща бизнес сграда – прилежащите ѝ площи или накратко казано: дворът – представлява основна част от вашата идентичност. Това е първото, което вашите гости или клиенти виждат, когато ви посещават. Поговорката „Първото впечатление е най-важно“ има своите дълбоки социални и бизнес корени. Затова е хубаво дворът ви да е в изрядно състояние през цялата година.

Занемареният и неподдържан двор може да повлияе на цялостното възприемане на сградата, в която живеете или работите. Отстраняването на външните отпадъци и поддръжката на зелените площи е важно за това двора ви да бъде чист, дишащ и процъфтяващ през цялата година.

Също така привлекателният вид на имота ви може сериозно да повиши неговата стойност (ако сте решили да го продавате). Никой не харесва затрупани с боклуци, обрасли с трева, плевели и храсти дворове. Вземете вярното решение и се погрижете за двора на собствеността ви.  

 • Ще си осигурите висококачествени услуги изпълнени от професионалисти със сериозни умения и модерно оборудване:

Друга причина за наемането на професионална фирма за почистване на дворове е изискването за специфични умения и специализирано оборудване за извършване на качествено почистване, и поддръжка. Работата в двора изисква определен набор от умения, а също и известна сила, което я прави неподходяща за всеки.

Наемайки „КАЛИНА“ 2012 ООД, можете да сте сигурни, че си осигурявате услугите на безкомпромисни професионалисти в областта на дворните работи. Нашите служители притежават опита и уменията да приведат двора ви в ред. С помощта на модерното оборудване, с което разполагат, те ще се справят с всяка задача, която вашия двор им постави.

DSCN1018

Какви услуги предлага фирма за професионално почистване на дворове в гр. София и страната– „КАЛИНА“ 2012 ООД?

 • Почистване на дворове;
 • Косене на трева;
 • Почистване на гъста растителност;
 • Почистване на запустели и обрасли парцели;
 • Професионално почистване и поддръжка на зелени площи;
 • Рязане, почистване и извозване на дървета;
 • Почистване на запустели и трудно достъпни парцели;
 • Абонаментно почистване на дворове;
 • Абонаментно почистване и поддръжка на зелени площи.

Какви стъпки и етапи следваме при почистването на дворове?

 • Премахваме, чрез косене тревата и отрязваме ненужните дърветата.
 • Почистваме, товарим и извозваме събраната зелена маса.
 • След допълнителна уговорка, пръскаме с препарат против гризачи, влечуги, насекоми и други твари.
 • Също след допълнителна уговорка, пръскаме дворното пространство с препарат забавящ значително растежа на нова растителност.

Фирмата ни също предлага и абонаментно професионално почистване на дворове в гр. София и страната

Какви са предимствата на абонаментното почистване на дворове?

 • Спестявате много пари:

Фирма „КАЛИНА“ 2012 ООД предлага на всички свои клиенти промо оферти с намаления до 50% при подписване на договор за абонаментно почистване на двор, почистване и поддръжка на зелени площи в гр. София и страната. Колкото по-голям е срока, за който сключите договор, толкова по-сериозна сума пари ще спестите. При абонаментното почистване на двор цената е по-ниска с 30% до 50%. Това е така, защото обекта се посещава регулярно и имота (двора) се поддържа в константно добро състояние. При първично почистване, в много от случаите, двора не е в добро общо състояние. Изискват се повече усилия за въвеждането му в желания вид и логично цената на услугата е доста по-висока. Освен това при подписване на договор за абонаментно почистване ще получите отстъпка до 50% за всички други фирмени услуги. Има и други много изгодни промо-пакети, с които ще ви запознаем при интерес.    

 • Нашите почистващи екипи ще са винаги на ваше разположение:

Ако имате сключен абонаментен договор с нашата фирма за абонаментно професионално почистване на двор, на запустели и обрасли парцели, или косене на трева и гъста растителност, както и поддръжка на зелени площи в град София и страната – ще можете да разчитате на висококачествените ни услуги по всяко време – 24\7.

DSCN1031

Какво е нужно за да се възползвате от услугата ни за почистване на дворве от фирма КАЛИНА“ 2012 ООД?

Да се свържете с нас и да посочите удобно за вас време, в което нашия екип да ви посети.

Можете да ни се обадите също така и за безплатен, неангажиращ оглед, за евентуална консултация, или изготвяне на оферта.

Ако направите поръчка или сключите договор с нашата фирма, ще получите:

 • Услуга с гарантирано качество (осигурен постоянен контрол на качеството);
 • Ексклузивни цени и пълна прозрачност при сключване на договор;

Бързина и коректност при извършване на всяка дейност от  „КАЛИНА“ 2012 ООД – вашият специалист в почистването на дворове.

Доверете се на нашата фирма

за почистване на дворове в гр. София и страната

Нашият бизнес предлага цялостни решения за почистване на дворове, предназначени да отговорят на уникалните нужди на всеки имот. Независимо дали става въпрос за жилищна градина, търговски пейзаж или индустриално открито пространство, нашият екип от квалифицирани професионалисти е оборудван да се справи с проекти от всякакъв мащаб. От основна поддръжка на тревни площи и отстраняване на отпадъци до обширни услуги за озеленяване и озеленяване, ние предоставяме широка гама от опции за съживяване и подобряване на красотата на вашия двор.

В нашия бизнес сме събрали екип от квалифицирани и опитни професионалисти, които са запалени по създаването на зашеметяващи външни пространства. Нашите експерти притежават дълбоки познания в областта на градинарството, техниките за озеленяване и ефективни практики за почистване на дворове. Със своя опит те могат да оценят специфичните изисквания на вашия двор и да осигурят персонализирани решения за справяне с всякакви проблеми, като гарантират, че вашето външно пространство е здравословно, чисто и визуално привлекателно.

За да предоставим изключителни услуги за почистване на дворове, ние инвестираме в най-съвременно оборудване и инструменти. Нашият бизнес разбира значението на използването на модерни и ефективни машини за постигане на оптимални резултати. От косачки и тримери до специализирано оборудване за подрязване на дървета и отстраняване на отломки, ние гарантираме, че нашият екип е оборудван с най-новите инструменти, необходими за справяне с всяка задача по почистване на дворове с прецизност и ефективност.

Ние се ангажираме да насърчаваме екологични практики в нашите услуги за почистване на дворове. Нашият бизнес дава приоритет на използването на органични торове, устойчиви методи за контрол на вредителите и техники за опазване на водата. Като възприемаме екологични подходи, ние не само помагаме за запазването на естествената екосистема, но също така предоставяме на нашите клиенти по-здравословен и по-устойчив двор, който минимизира въздействието върху околната среда.

Вярваме в важността на персонализираното внимание и отличното обслужване на клиентите. Нашият бизнес се стреми да разбере уникалните предпочитания и цели на всеки клиент, като гарантира, че тяхната визия за техния двор е оживена. Ние поддържаме отворени линии за комуникация, предоставяме подробни консултации и работим в сътрудничество с нашите клиенти, за да постигнем резултати, които надхвърлят техните очаквания. Нашият ангажимент към удовлетвореността на клиентите е очевиден в дълготрайните взаимоотношения, които изграждаме с нашите ценни клиенти.

Call Now Button