Фирма за пране на дивани и мека мебел София

Пране на дивани и пране на мека мебел

За всички клиенти, прочели тази публикация, предлагаме безплатен бонус:

-При дивани и мека мебел от текстилна материя –
Безплатно предварително третиране на материята чрез парна екстракция

-При дивани и мека мебел от кожа:
Безплатно подхранване на кожата с професионален препарат, който ще и осигури по-дълъг живот и красив външен вид.

Натиснете тук и се обадете сега за ценова оферта

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на

0889 034 582

Всички знаем, че с времето, меката мебел натрупва прях и мръсотия, които водят не само до лоша визия, но също и до неприятен мирис и вредни бактерии, а понякога даже и мухъл.
А понякога, без да искаме, сами изцапваме меката мебел и се налага спешно да я почистим.

Повечето хора не разполагат с нужните уреди за почистване и в опита си да почистят сами, те само влошават проблема, защото мръсотията влиза по-навътре в материята, което я прави още по-трудна за почивстване. В такива случаи, трябва да се обърнем към професионалисти.

Фирмата ни има дългогодишен опит в прането на дивани и мека мебел. Разполагаме с най-новите, ефективни и в същото време щядящи технологи и препарати, с които можем да ви осигурим безупречна чистота и уют.

Предлагаме безплатни и неангажиращи огледи в област София, затова ако сте се сблъскали с неприятна ситуация и имате нужда от спешно почистване, не се колебайте да ни се обадите – можем да реагираме бързо и да почистим безупречно.

  1. Детето ми има рожден ден и нацапа целия диван с торта….. Колко бързо можете да дойдете? Трябва ли да запазвам някакъв час??

    1. Здравейте, можем да реагираме веднага. Моля да се обадите на 0889034582 или да отговорите тук в коментарите с ваш номер за връзка, за да се свържем с вас

  2. Zdraveite rabotite li?

    1. Да! Моля обадате се на 0889034582.

  3. Благодаря ви, че помогнахте вчера!!! Диванът е като нов.

    1. За нас е удоволствие! Благодарим за коментара.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Call Now Button