Почистване на административни сгради

Почистване на административни сгради

Защо Ви трябва фирма за професионално почистване на административни сгради и офиси в гр. София?

Може и да не го осъзнаваме, но на работното място прекарваме почти целият си динамичен и напрегнат ден. Освен, че това е нашето работно място то може и да е посещавано от клиенти, бизнес партньори и др. хора. Всеки един служител или клиент би желал да се намира в чисто и свежо помещение. Именно заради това професионалното почистване е силно препоръчително, за комфорта на вашите служители и посетители. Погрижете се за приятната и здравословна среда на работното място с услугите ни за еднократно или абонаментно почистване на административни сгради и офиси в София. Докато вие се фокусирате върху управлението на компанията си, ние ще изпратим екип от опитни чистачи, които да се погрижат за чистотата и уюта Ви.

Какво включва професионалното почистване на административни сгради и офиси?

Услугата ни е насочена изцяло към бизнеса. Всеки един бизнес привлича повече клиенти със своята чистота и уют, но поддържането на чистотата може да е доста трудоемко и изискващо много време. Съобразявайки се с работно Ви време, ние ще сме вашите незабележимите работници, които се грижат за чистотата и комфорта на компанията. Почистването на помещения с повече човекопоток и то през целият работен ден е трудна и нелесна задача. Все пак ние сме професионалисти в почистването на административни сгради и офиси и можем да се справим с това предизвикателство на разумна цена.

Услугите който предлагаме са съответно:

  • Почистване на дворове прилежащи към вашата административна сграда;
  • Почистване на офиси и прилежащите помещения в административната сграда;
  • Почистване на магазини;
  • Почистване на заведения;
  • Почистване на молове.

Фирмата ни също предлага и абонаментно професионално почистване на административни сгради и офиси в гр. София.

Какви са предимствата на абонаментното почистване на административни сгради и офиси?

1)      Спестявате много пари:

Фирма „КАЛИНА“ 2012 ООД предлага на всички свои клиенти промо оферти с намаления до 50% при подписване на договор за абонаментно почистване на административни сгради и офиси в гр. София. Колкото по-голям е срока, за който сключите договор, толкова по-сериозна сума пари ще спестите. При абонаментното почистване на административни сгради и офиси цената е по-ниска с 30% до 50%. Това е така, защото обекта се посещава регулярно и се поддържа в константно добро състояние. При първично почистване, в много от случаите, административната сграда и офисите не са в добро общо състояние. Изискват се повече усилия за въвеждането им в желания вид и логично цената на услугата е доста по-висока. Освен това при подписване на договор за абонаментно почистване ще получите отстъпка до 50% за всички други фирмени услуги. Има и други много изгодни промо-пакети, с които ще ви запознаем при интерес.   

2)      Нашите почистващи екипи ще са винаги на ваше разположение:

Ако имате сключен абонаментен договор с нашата фирма за абонаментно професионално почистване на административни сгради в град София – ще можете да разчитате на висококачествените ни услуги по всяко време – 24\7.

Доверете се на нашата фирма

за почистване на административни сгради и офиси в гр. София

Call Now Button