Пране на мека мебел и пране на дивани

Пране на мека мебел и пране на дивани

„КАЛИНА“ 2012 ООД – фирма за професионално почистване на мека мебел в гр. София

„КАЛИНА“ 2012 ООД предоставя професионални услуги за почистване на мека мебел и меки подови настилки в гр. София. Фирмата ни е специализирани в дълбоко почистване с пара по метода на екстракцията. От 2012 г. насам сме помогнали на множество фирми и граждани от София и страната, почиствайки безупречно меката им мебел.

Ние, в „КАЛИНА“ 2012 ООД, използваме само най-качествено оборудване и почистващи препарати (включително за премахване на бактерии и петна). Това гарантира перфектни резултати и удовлетвореност на нашите клиенти, което е и цел №1 на фирмата ни.

Имате някакви съмнения дали ще можем ефективно да почистим и дезинфектираме вашата мека мебел? Направени са от специфичен вид тъкан, като например: велур, памук, алкантра или изкуствена кожа? Уверяваме ви, че ние сме в състояние да решим проблема ви. Свържете се с някой от нашите опитни служители в офиса. Няма значение дали просто искате да ни попитате нещо или да поръчате някоя от услугите ни за почистване на мека мебел – ние ще се радваме да ви помогнем.

Натиснете тук и се обадете сега за ценова оферта

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Професионално почистване на мека мебел и дивани

„КАЛИНА“ 2012 ООД ви предлага отлични резултати на разумни цени за почистване на мека мебел. Независимо дали се нуждаете от търговско или домашно почистване на тапицериите и диваните ви, нашата фирма ще се отзове, за да съживи меката ви мебел. Работното ни време е 24/7. Работим включително през почивните и празничните дни, без допълнителни такси.

Всички наши чистачи са сертифицирани и застраховани професионалисти. Те притежават необходимият опит и знания, за да се справят с всякакъв вид проблеми. Тъй като са оборудвани с мощни машини и екологични почистващи препарати, вашите петна и миризми по тапицерията ще бъдат безмилостно премахнати.

Специализирани сме в почистването на всички видове мека мебел, като дивани, столове и табуретки. Без значение от какъв материал е вашата тапицерия, експертите ни ще я почистят в дълбочина. Синтетичните тъкани, като полиестер, найлон и акрил, са напълно подходящи за дълбоко почистване с пара. Това важи и за нашите безопасни почистващи препарати. Безпроблемно се справяме и с мека мебел направена от естествени материали, като памук, лен, коприна и вълна.

Натиснете тук и се обадете сега за ценова оферта

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Нашата професионална услуга почистване на мека мебел в София включва:

 • 100% удовлетвореност на клиента: ние не искаме да изпълним, а да надминем вашите очаквания.
 • Метод на екстракция с пара: изпълнява се от машини индустриален клас.
 • Екологично безопасни почистващи продукти.
 • Сертифицирани и застраховани почистващи експерти.
 • Премахване на миризми и петна.
 • Екстракция на бактерии и микроби.
 • Защита от петна: про-ниво.
 • Посещение в посочено от Вас, удобно време: за да няма никакви сътресения в работния ви процес (ако сте фирма) или в ежедневния ви бит.

Професионално почистване на мека мебел с пара (и отстраняване на петна)

Процедурата започва с внимателен оглед на меката мебел, която ще бъде третирана. Установяват се всички видими проблеми и се избират подходящите препарати за почистването. Върху тапицерията се нанася слой за предварителна обработка и започва същинският процес на почистване с пара. Парата под високо налягане се впръсква дълбоко във вътрешността и веднага се изсмуква. Това напълно премахва всички замърсявания, прахови частици и миризми.

Най-упоритите петна и следи изискват допълнителна обработка. Често тя се извършва ръчно, с цел постигане на възможно най-добри резултати.

Методът включва три вида обработка:

 • обработка на петна;
 • обработка на миризми;
 • обработка на бактерии.

Както и отстраняването на алергени. Всички използвани почистващи продукти са абсолютно безвредни и щадящи околната среда.

Натиснете тук и се обадете сега за ценова оферта

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Бонус услуга: защита от петна

Нанесеният защитен слой ще запази бляскавия вид на вашите мебели за период от няколко месеца. Той също така укрепва материала и предотвратява вредното въздействие от слънчевите лъчи.

„КАЛИНА“ 2012 ООД ще обгрижи дивана ви, както никой друг

Ако обичате дивана си, но мразите начина, по който изглежда (или „ухае“) напоследък, не бързайте да го изхвърляте. Обадете ни се и почистващите експерти на „КАЛИНА“ 2012 ООД ще го възстановят във вида му като нов! Само с едно почистване с пара! Ние сме чистачите, готови да се справят с всяко петно на вашия диван и използваме за целта само най-новите, доказани техники за отстраняване на петна с безопасни почистващи препарати.

Качеството на нашите услуги е несравнимо, а цените ни ще задоволят всеки бюджет. И ако това ви звучи твърде хубаво, за да е истина – нашата репутация го потвърждава. Живеем в света на интернет. Огромния брой удовлетворени клиенти и отзиви са налице, и не сме си ги измислили. Затова действайте – обадете ни се! Вашата мека мебел ще ви благодари по-късно.

Доверете се на нашата фирма

за почистване на мека мебел в гр. София

Натиснете тук и се обадете сега за ценова оферта

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Call Now Button