БЛОГ

Полезна информация относно нашите услуги

Фирма за почистване на прозорци и стъкла в София

Фирма за почистване на прозорци и стъкла в София

Чистите прозорци не са просто част от поддръжката един дом; те са отражение на грижата и вниманието, което отделяте за вашето жилище, засягайки както естетиката, така и хигиената на дома.

Въпреки това, когато става въпрос за чистотата на прозорците, повечето хора са изправени пред важен избор - да ги почистят сами или да поверят тази задача на професионалисти.

За тези, които ценят качеството, безопасността и ефективността, има ясен избор: нашата фирма за почистване на прозорци е водещ доставчик на услуги за почистване в София, обещавайки несравнимо качество и удовлетвореност на клиентите.

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на

0889 034 582


Кога трябва да се доверим на фирма за професионално почистване на прозорци?

Ако цените здравето и безопасността

Почистването на прозорци може да изглежда лесно, но крие рискове, особено когато се работи с прозорци, които са на високо или са труднодостъпни.
Нашият екип е оборудван с всичко необходимо, за да изпълни работата бързо, безопасно и безупречно!

Ако искате почистването да е качествено

Разликата в чистотата, когато почистим сами и когато се доверим на професионалисти е огромна.

Почиствайки сами, често остават малки петна или ивици по прозорците.

Нашият екип използва специализирано оборудване и препарати, с които се гарантира безупречен блясък.

Ако не искате да губите времето си

Вашето време е безценно. Възползвайки се от нашата професионална услуга за почистване на прозорци, вие освобождавате графика си, за да се съсредоточите върху по-важни или приятни неща.

Оставете на нас неприятната и отнемаща време задача, а ние ще гарантиме, че сте доволни и не се е наложило да губите от ценното си време!


Защо да се доверите на нашата фирма за миене на прозорци?

Опитни професионалисти

Нашият екип се състои от висококвалифицирани професионалисти, които имат дългогодишен опит в сферата на почистването. Техният опит гарантира, че независимо от вида и размера на вашите прозорци, те ще бъдат почиствени ефективно и с най-голяма грижа.

Персонализирани решения

Ние разбираме, че всеки дом е уникален, поради което предлагаме персонализирани оферти за почистване, които да отговарят на вашите индивидуални нужди.
Независимо дали имате големи прозорци, деликатни витражи или труднодостъпни стъклени капандури, ние можем да предложим най-доброто решение за вас.

Прозрачно и достъпно ценообразуване

При нас получавате това, което виждате. Нашите цени са предварително уговорени и без скрити такси. Свържете се с нас за безплатна оферта и ще разберете, че нашите цени са конкурентни и справедливи, отразяващи нашия стремеж да предоставяме достъпни цени, без да правим компромис с качеството .

Гаранция за удовлетворение

Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.

Ние напълно гарантираме качеството на извършената от нас услуга и сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, за да гарантираме, че ще удовлетворим вашите очаквания и ще останете доволни от резултатите!

Готови ли сте вашите прозорци отново да бъдат искрящо чисти ?

Свържете се с нас сега за безплатна оферта! Нашият екип е на разположение, за да ви предостави бързо и ефективно обслужване, което да отговаря на вашите нужди.

Изборът на правилната фирма за почистване на прозорци е изключително важен.
С нашия дългогодишен опит, обучен екип, и непрестанен стремеж към качеството, можем да ви предложим услуга, която трудно ще намерите другаде.

Не се задоволявайте с нищо по-малко от най-доброто. Свържете се с нас днес и усетете разликата, когато оставите почистването на прозорците ви в ръцете на опитни професионалисти!

Пране на дивани и пране на мека мебел

Фирма за пране на дивани и мека мебел София

За всички клиенти, прочели тази публикация, предлагаме безплатен бонус:

-При дивани и мека мебел от текстилна материя -
Безплатно предварително третиране на материята чрез парна екстракция

-При дивани и мека мебел от кожа:
Безплатно подхранване на кожата с професионален препарат, който ще и осигури по-дълъг живот и красив външен вид.

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на

0889 034 582

Всички знаем, че с времето, меката мебел натрупва прях и мръсотия, които водят не само до лоша визия, но също и до неприятен мирис и вредни бактерии, а понякога даже и мухъл.
А понякога, без да искаме, сами изцапваме меката мебел и се налага спешно да я почистим.

Повечето хора не разполагат с нужните уреди за почистване и в опита си да почистят сами, те само влошават проблема, защото мръсотията влиза по-навътре в материята, което я прави още по-трудна за почивстване. В такива случаи, трябва да се обърнем към професионалисти.

Фирмата ни има дългогодишен опит в прането на дивани и мека мебел. Разполагаме с най-новите, ефективни и в същото време щядящи технологи и препарати, с които можем да ви осигурим безупречна чистота и уют.

Предлагаме безплатни и неангажиращи огледи в област София, затова ако сте се сблъскали с неприятна ситуация и имате нужда от спешно почистване, не се колебайте да ни се обадите - можем да реагираме бързо и да почистим безупречно.

Почистване на входове и общи части

Почистване на входове и общи части

Фирмата ни има дългогодишен опит в почистването на входове и общи части, запознати сме със всичко, което е нужно да се поддържа идеална чистота и разполагаме с квалифицирания персонал и иновативните технологии за почистване, които са нужни, за да я осигурим.

Защо е важно да наемем фирма за почистване на входове и общи части?

Поддържането на чистотата във входовете и общите части е изключително важно - не само заради добрата визия, уюта и приятното ухание, но и заради здравето на всички хора, които живеят в сградата.

Важно е да наемете фирма, която няма да прави компромиси с качеството!

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Предлагате ли услуга за абонаментно почистване?

Да! И силно ви препоръчваме да се възползвате от нея.

Редовното почистване спомага да се премахнат най-честите замърсявания, като бактерии и алергени - както от пода, така и от повърхностите, които хората често докосват, като например входната врата, парапетите, копчетата на асансьора и дръжките на прозорците.

Освен, че по този начин ще се погрижите за здравето си и постоянната чистота, в същото време ще можем да ви предложим и значително по-ниска цена за извършените услуги - понякога до 50% по-ниска, в зависимост от нуждите ви.

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Какво включва такъв тип почистване?

Това зависи изцяло от вашите нужди, но ще изброим примери, за да се сдобиете с представа какво можем да предложим.

  • Измитане и измиване на подовете/стълбищните пространства в общите части
  • Почистване на прилежащите дворни пространства или тротоари
  • Почистване на прозорците в общите части
  • Измиване на входната врата
  • Измиване на асаньорната кабина
  • Почистване и дезинфекция на парапетите
  • Обиране на паяжини
  • Забърсване на пощенските кутии
  • Други дейности, според индивидуалните ви нужд

Възползвайте се от нашите услуги и си осигурете чистота и уют, на изгодна цена!

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Косене на трева - Цени в София

Косене на трева – Цени в София

Зелената и буйна морава може да разкраси всеки двор, но поддържането й не винаги е лесно.
Ето защо ние предлагаме висококачествени услуги за косене на трева на достъпни цени, за да поддържате двора си в най-добрия възможен вид през цялата година.

Цената на косене на трева зависи от различни фактори като размера и състоянието на вашата морава, както и височината на тревата.

Нашите цени започват от 0,20 до 0,40 лв./кв.м за тревни площи с височина на тревата до 30см.
За тревни площи с по-висока трева, над 30см, цените варират между 0,40 и 0,90лв./кв.м.

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Важно е да се отбележи, че това са само приблизителни цени, което означава, че крайната цена може да варира в зависимост от други фактори като достъпност или допълнителни услуги, от които може да имате нужда.
Ето защо ние предлагаме безплатни огледи, след които ще можем да ви направим ценова оферта въз основа на вашите индивидуални нужди, така че да имате пълна яснота каква услуга извършваме и точно колко струва тя.

Защо да изберете нас?

Ние сме Kalina2012 - дългогодишна и бързоразвиваща се компания, с опит над 10 години. Гордеем се с това, че предоставяме качествени услуги, независимо колко проста или сложна е задачата.
Ние използваме най-съвременното оборудване, проектирано специално за ефективна и качествена поддръжка на тревни площи.
Нашият екип се състои от опитни професионалисти, които се стремят към удовлетвореността на клиентите, като предлагаме персонализирани решения, пригодени към нуждите на всеки клиент.

Поддържането на красива морава изисква постоянни грижи през цялата година, което може да отнеме много време без професионална помощ.
С експертния екип на Kalina2012, поддържането на вашия двор да изглежда страхотно никога не е било по-лесно или по-достъпно!


Свържете се с нас днес, за да насрочите безплатен оглед, за да можем да ви помогнем и да се уверите, че вашата градина ще се откроява сред другите през този сезон!

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Оставете професионалистите да почистят къщата ви

Нашият напрегнат начин на живот не винаги ни позволява да свършим всички ежедневни задължения. 40-часовата работна седмица може да се отрази на нас и докато настъпи уикендът, последното нещо, с което искаме да се занимаваме, е да мием пода. Услугите за почистване на жилища могат да поставят дома ви в списъка си със задължения.

capet cleaning

Как да почистите правилно килимите


Когато почистват килими, много хора се опитват да спестят пари, като наемат преносима машина за почистване на килими. Почистването на вашите собствени килими може да бъде лесно, но има няколко насоки, които трябва да следвате. Преносимите аспиратори за килими под наем могат да бъдат наети в повечето магазини за хардуер и хранителни стоки. Тези малки аспиратори за килими са чудесни за малки площи, но са с ниска мощност и често се използват добре.

Почистване на прозорци в дома

Почистването на дома никога не е лесна задача, но има много продукти, предназначени да направят процеса много по-лесен. Един от най-трудните аспекти на почистването на дома са прозорците. Въпреки това, ако намерите подходящите почистващи препарати за прозорци, които да свършат работата, ще откриете, че това е една от най-възнаграждаващите работни места.

Call Now Button