Търсите доказана и надеждна фирма за професионално почистване на административни сгради и офиси в гр. София?

Защо Ви трябва фирма за професионално почистване на административни сгради и офиси в гр. София?

Може и да не го осъзнаваме, но на работното място прекарваме почти целият си динамичен и напрегнат ден. Освен, че това е нашето работно място то може и да е посещавано от клиенти, бизнес партньори и др. хора. Всеки един служител или клиент би желал да се намира в чисто и свежо помещение. Именно заради това професионалното почистване е силно препоръчително, за комфорта на вашите служители и посетители. Погрижете се за приятната и здравословна среда на работното място с услугите ни за еднократно или абонаментно почистване на административни сгради и офиси в София. Докато вие се фокусирате върху управлението на компанията си, ние ще изпратим екип от опитни чистачи, които да се погрижат за чистотата и уюта Ви.

Професионално почистване на офиси
Професионално почистване на административни сгради

Какво включва професионалното почистване на административни сгради и офиси?

Услугата ни е насочена изцяло към бизнеса. Всеки един бизнес привлича повече клиенти със своята чистота и уют, но поддържането на чистотата може да е доста трудоемко и изискващо много време. Съобразявайки се с работно Ви време, ние ще сме вашите незабележимите работници, които се грижат за чистотата и комфорта на компанията. Почистването на помещения с повече човекопоток и то през целият работен ден е трудна и нелесна задача. Все пак ние сме професионалисти в почистването на административни сгради и офиси и можем да се справим с това предизвикателство на разумна цена.

Услугите който предлагаме са съответно:

  • Почистване на дворове прилежащи към вашата административна сграда;
  • Почистване на офиси и прилежащите помещения в административната сграда;
  • Почистване на магазини;
  • Почистване на заведения;
  • Почистване на молове.

Фирмата ни също предлага и абонаментно професионално почистване на административни сгради и офиси в гр. София.

Какви са предимствата на абонаментното почистване на административни сгради и офиси?

1)      Спестявате много пари:

Фирма „КАЛИНА“ 2012 ООД предлага на всички свои клиенти промо оферти с намаления до 50% при подписване на договор за абонаментно почистване на административни сгради и офиси в гр. София. Колкото по-голям е срока, за който сключите договор, толкова по-сериозна сума пари ще спестите. При абонаментното почистване на административни сгради и офиси цената е по-ниска с 30% до 50%. Това е така, защото обекта се посещава регулярно и се поддържа в константно добро състояние. При първично почистване, в много от случаите, административната сграда и офисите не са в добро общо състояние. Изискват се повече усилия за въвеждането им в желания вид и логично цената на услугата е доста по-висока. Освен това при подписване на договор за абонаментно почистване ще получите отстъпка до 50% за всички други фирмени услуги. Има и други много изгодни промо-пакети, с които ще ви запознаем при интерес.   

2)      Нашите почистващи екипи ще са винаги на ваше разположение:

Ако имате сключен абонаментен договор с нашата фирма за абонаментно професионално почистване на административни сгради в град София – ще можете да разчитате на висококачествените ни услуги по всяко време – 24\7.

Доверете се на нашата фирма

за почистване на административни сгради и офиси в гр. София

play-video

01

Работен процес

Как работим

contact

Свържете се с нас и заявете оферта.

Отправете точно и ясно запитване към нас. Ако се налага ще Ви посети наш сътрудник на място, за допълнителен оглед.

01

team

Ние ще Ви изготвим неустоима оферта.

След като вече сте осъществили контакт с нас, ние ще Ви изготвим индивидуална и конкурента оферта спрямо вашите изисквания.

02

mop

Наш екип почиства.

Наш екип ще Ви посети на място, като ще почисти изключително внимателно, качествено и бързо спрямо предварителната ни уговорка.

03

pay

Вие заплащате за извършената услуга.

След като почистим и Вие сте останали изключително доволни от нашата услуга ни плащате според уговорката.

04