БЛОГ

Полезна информация относно нашите услуги

Косене на трева - Цени в София

Косене на трева – Цени в София

Зелената и буйна морава може да разкраси всеки двор, но поддържането й не винаги е лесно.
Ето защо ние предлагаме висококачествени услуги за косене на трева на достъпни цени, за да поддържате двора си в най-добрия възможен вид през цялата година.

Цената на косене на трева зависи от различни фактори като размера и състоянието на вашата морава, както и височината на тревата.

Нашите цени започват от 0,20 до 0,40 лв./кв.м за тревни площи с височина на тревата до 30см.
За тревни площи с по-висока трева, над 30см, цените варират между 0,40 и 0,90лв./кв.м.

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Важно е да се отбележи, че това са само приблизителни цени, което означава, че крайната цена може да варира в зависимост от други фактори като достъпност или допълнителни услуги, от които може да имате нужда.
Ето защо ние предлагаме безплатни огледи, след които ще можем да ви направим ценова оферта въз основа на вашите индивидуални нужди, така че да имате пълна яснота каква услуга извършваме и точно колко струва тя.

Защо да изберете нас?

Ние сме Kalina2012 - дългогодишна и бързоразвиваща се компания, с опит над 10 години. Гордеем се с това, че предоставяме качествени услуги, независимо колко проста или сложна е задачата.
Ние използваме най-съвременното оборудване, проектирано специално за ефективна и качествена поддръжка на тревни площи.
Нашият екип се състои от опитни професионалисти, които се стремят към удовлетвореността на клиентите, като предлагаме персонализирани решения, пригодени към нуждите на всеки клиент.

Поддържането на красива морава изисква постоянни грижи през цялата година, което може да отнеме много време без професионална помощ.
С експертния екип на Kalina2012, поддържането на вашия двор да изглежда страхотно никога не е било по-лесно или по-достъпно!


Свържете се с нас днес, за да насрочите безплатен оглед, за да можем да ви помогнем и да се уверите, че вашата градина ще се откроява сред другите през този сезон!

За безплатен оглед и ценова оферта, позвънете на 0889034582

Оставете професионалистите да почистят къщата ви

Нашият напрегнат начин на живот не винаги ни позволява да свършим всички ежедневни задължения. 40-часовата работна седмица може да се отрази на нас и докато настъпи уикендът, последното нещо, с което искаме да се занимаваме, е да мием пода. Услугите за почистване на жилища могат да поставят дома ви в списъка си със задължения.

capet cleaning

Как да почистите правилно килимите


Когато почистват килими, много хора се опитват да спестят пари, като наемат преносима машина за почистване на килими. Почистването на вашите собствени килими може да бъде лесно, но има няколко насоки, които трябва да следвате. Преносимите аспиратори за килими под наем могат да бъдат наети в повечето магазини за хардуер и хранителни стоки. Тези малки аспиратори за килими са чудесни за малки площи, но са с ниска мощност и често се използват добре.

Почистване на прозорци в дома

Почистването на дома никога не е лесна задача, но има много продукти, предназначени да направят процеса много по-лесен. Един от най-трудните аспекти на почистването на дома са прозорците. Въпреки това, ако намерите подходящите почистващи препарати за прозорци, които да свършат работата, ще откриете, че това е една от най-възнаграждаващите работни места.

Call Now Button